Η ατάκα του Φοίβου που… άναψε φωτιές στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

«Μήπως είσαι στις ημέρες σου;» ρώτησε ο Φοίβος φοιτήτρια του «House of Fame» που βρισκόταν στην σκηνή και με την ερμηνεία της διεκδικούσε την παραμονή της στη μουσική ακαδημία το βράδυ της Παρασκευής και τα σχόλια στα social media πήραν «φωτιά».

Η ατάκα αυτή του Φοίβου σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην κρύβει την ενόχληση της.

«Αυτή η ατάκα δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο και ξένισε και εμένα όταν την άκουσα. Επειδή έχουμε δει και τα παιδιά που είναι στο House of Fame, που είναι σε μια ακαδημία και μαθαίνουν πώς να τραγουδάνε, δεν είναι όλοι και τόσο ταλαντούχοι. Τα αγόρια τι μπορεί να έχουν και δεν πετυχαίνουν νότες; Πώς λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει γιατί είναι στις μέρες της; Και με ποιο δικαίωμα το σχολιάζεις;», ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε ακόμα:  Έξαλλη η Δανδουλάκη! Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Πέτρο Φιλιππίδη; Δεν υπάρχει..."

«Εγώ δεν θα αντιδρούσα έτσι. Να ζητήσουμε και συγγνώμη Κωνσταντίνε μου, να μας πεις εσύ για την περίοδό μας», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντώντας στο σχόλιο του Κωνσταντίνου Ντάφλου.

newsbeast.gr