Η Αθηναΐς Νέγκα εξομολογείται “Κυκλοφορούσα με γάντια & απολυμαντικά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησα””

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε πριν από τρεις μέρες στο Instagram ότι έχει νοσήσει από κορονοϊό, με ήπια συμπτώματα, πυρετό και πόνο στο σώμα.

Το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι δεν έχει ιδέα πώς κόλλησε τον ιό. “Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω.

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός.

Δείτε ακόμα:  GNTM: Η 19χρονη που εντυπωσίασε τους κριτές! Η μητέρα της ήταν διάσημο μοντέλο τη δεκαετία του 90

Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις. Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές με τα παιδιά μου και τον άντρα μου, δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι.

Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα. Έχω 8 μέρες πυρετό κάτω από 38, συνήθως το βράδυ. Δεν είναι βαρύ αλλά αυτό που εγώ δεν έχω ξαναζήσει είναι μια τέτοια διάρκεια. Επίσης δεν έχω όρεξη να φάω”.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Μαυρίδης: Είχε συλληφθεί ξανά πριν πέντε χρόνια

Μάσκα δεν φορούσα αλλά κυκλοφορούσα κι εγώ με γάντια και απολυμαντικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

zappit.gr