Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Κορωπίου (φωτό)

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, είχε τη χαρά να παραβρεθεί στην ειδική εκδήλωση που διεξήχθη στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Κορωπίου με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γιορτινής ατμόσφαιρας των ημερών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων.

Το σχολείο λειτουργεί προκειμένου να παρέχει εκπαίδευση σε άτομα που έχουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά που βρίσκονται σε φάσμα αυτισμού μέσης λειτουργικότητας, με σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, τη βελτίωση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους, την επαγγελματική τους κατάρτιση και τη συμμετοχή τους στην παραγωγική διαδικασία, την αλληλοαποδοχή τους με το κοινωνικό σύνολο και την ισότιμη κοινωνική τους εξέλιξη.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Κορωπίου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) λειτουργούν οι παρακάτω τομείς με τις αντίστοιχες ειδικότητες:

– Μηχανολογίας, με τις ειδικότητες των Ψυκτικών εγκαταστάσεων και των Μηχανικών Αυτοκινήτων
– Πληροφορικής, με την ειδικότητα του Ειδικού Συστημάτων Δικτύων Η/Υ και
– Αισθητικής – Κομμωτικής, με την ειδικότητα της Αισθητικής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.