Η Daedalus πρωτοτυπεί και ασφαλίζει «αστική ευθύνη κτηνιάτρου» και «προγαμιαίο συμβόλαιο»

Ποιος είπε ότι ο ασφαλιστικός κλάδος δεν μπορεί να καινοτομεί; Η DAEDALUS Insurance & Reinsurance ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά δύο νέα φιλόδοξα ασφαλιστικά προϊόντα που σίγουρα θα συζητηθούν. Πρόκειται για την «αστική ευθύνη κτηνιάτρου» και την «ασφάλιση προγαμιαίου συμβολαίου».

Και θα είναι μονάχα η αρχή καθώς όπως επισημαίνει ο CEO της εταιρείας κύριος Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, μέσα στο 2020 η Daedalus θα παρουσιάσει και άλλα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που θα αφήσουν έκπληκτους πελάτες και συνεργάτες.

Δείτε ακόμα:  Όλα στα κάρβουνα στο Bistro Souvlaki! Και κοντοσούβλι χειροποίητο

Επίσης, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop της εταιρείας, όπου εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν και να αποκτήσουν όλα τα προϊόντα ασφάλισης για τα κατοικίδια συντροφιάς. Η Daedalus διακρίνεται για τη «Φιλοζωική Παιδεία» της, ούσα εξάλλου η πρώτη «Animal Friendly» εταιρεία στην Ελλάδα.

Η λειτουργία της υπάρχουσας ιστοσελίδας της εταιρείας, daedaluslife.gr, θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Daedalus ετοιμάζει συνεργασία και με ηλεκτρονική τράπεζα, η οποία έχει έδρα στο Λονδίνο και στο Ταλίν της Εσθονία. Η τράπεζα αυτή εισέρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Δείτε ακόμα:  To χειμερινό τουρνουά με έπαθλο 1.000 ευρώ ξεκίνησε!!! - Δήλωσε συμμετοχή τώρα

Το ανθρώπινο δυναμικό της Deadalus αποτελείται από 64 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι προέρχονται από διάφορους χώρους και μπορούν να προσφέρουν λύσεις tailor made σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί.