«Η δασκάλα χτύπησε την 8χρονη κόρη μου» καταγγέλλει μητέρα

Η μητέρα πήγε την κόρη της στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί σωματική βία…
Νομικά κινήθηκε μια μητέρα από την Κατερίνη, η οποία καταγγέλλει ότι η δασκάλα μουσικής της 8χρονης κόρης της, την χτύπησε.

Η μητέρα σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βασίλη Νουλέζα μετέφερε την 8χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου διαγνώσθηκε η άσκηση σωματικής βίας. Στη συνέχεια, η ίδια υπέβαλλε μήνυση στο Α.Τ. Κατερίνης, ενώ με έγγραφη καταγγελία – προς τον διευθυντή του σχολείου και τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας ζητάει την πειθαρχική τιμωρία της δασκάλας.

Όπως περιγράφει ο δικηγόρος, η δασκάλα χαστούκισε τη μαθήτρια επειδή αρνήθηκε να της δώσει ένα χαρτάκι που νωρίτερα της είχε δώσει μια συμμαθήτριά της. Από πλευράς της η καθηγήτρια υποστηρίζει ότι η 8χρονη λέει ψέματα.

Διαβάστε την ανάρτηση του δικηγόρου:

Δείτε ακόμα:  Έφτασαν και στις Κυκλάδες οι Μωβ μέδουσες - Το νησί που επισκέφθηκαν

«Δασκάλα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης χαστούκισε χωρίς σημαντική αφορμή αναπάντεχα χθες Τρίτη 24/5 δυνατά μαθήτρια της β τάξης ηλικία 7,5 χρόνων όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα μικρό χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της και της είχε δώσει συμμαθήτρια της αφού πρώτα την ακινητοποίησε όπως διηγήθηκε στην μητέρα της.

Η μητέρα της ανυποψίαστη για ότι είχε προηγηθεί όταν μετέβη να την παραλάβει την αντίκρυσε να κλαίει με λυγμούς σε ιδιαιτέρως κακή ψυχολογική κατάσταση ,τρομαγμένη και φοβισμένη από το δυσάρεστο συμβάν βίας με πρωταγωνίστρια μια εκπαιδευτικό δασκάλα του μαθήματος Μουσικής η οποία μάλιστα ισχυρίσθηκε ενώπιον της ότι δήθεν η ανήλικη μαθήτρια ψεύδεται.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: 9.294 νέα κρούσματα - 13 νέοι θάνατοι και 93 οι διασωληνωμένοι

Η μητέρα μετέφερε αμέσως στα Εξωτερικά Ιατρεία στο ΓΝΚ την ανήλικη κόρη της όπου εξετάσθηκε και διαγνώσθηκε η άσκηση σωματικής βίας Σήμερα μετέβη με τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο της κ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΥΛΕΖΑ και υπέβαλε στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας Μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Κατερίνης, ζητώντας την ποινική δίωξη και τιμωρία της ενώ ταυτόχρονα ζητά με έγγραφη Καταγγελία της προς τον Δ/ντή του Σχολείου και τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την πειθαρχική τιμωρία της».

  • Φωτό αρχείου