Η δημόσια έκκληση και το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά για την υγεία του πατέρα της

Κρίσιμη, αλλά σταθερή, παραμένει η κατάσταση του Κώστα Βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδευόμενος από την Αλίκη Κατσαβού.

Η κόρη του Σάντρα Βουτσά, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, τόνισε για την κατάσταση υγείας του πατέρας της:

«Είναι σχεδόν 90 χρονών και η απόφαση των θεραπόντων ιατρών να τον θέσουν σε καταστολή βοηθά τον οργανισμό του να ξεκουραστεί. Μάλιστα έγινε κατόπιν συνεννόησης του επιστημονικού προσωπικού με την οικογένεια του μπαμπά μου.

Ο οργανισμός του είναι επιβαρυμένος, δουλεύει πολύ και οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις τον τελευταίο καιρό τον έχουν εξαντλήσει. Από μικρό παιδί υποφέρει από άσθμα».

Ωστόσο, με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά, υπογράμμισε:

«Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή. Ούτε χαροπαλεύει. Διάβασα τόσες ανακρίβειες, που πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούν. Δήθεν πως η αδερφή μου ήρθε από το Σικάγο στην Ελλάδα για να βρίσκεται δίπλα στον μπαμπά μας. Δεκαπέντε χρόνια έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ η Θεοδώρα. Στην Ολλανδία ζει και διαπρέπει καλλιτεχνικά. Κάνω έκκληση για σεβασμό».

TheCaller.gr