Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου: Έτσι «τιμώρησε» χθες τους 3 τραγουδιστές που είπαν όχι στο «Στην υγειά μας»

Τεράστιος ντόρος είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά την ανάρτηση της Μαντούς η οποία γνωστοποίησε πως αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αφιέρωμα της εκπομπή του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», όπως πρώτο το Dailymedia σας έγραψε, λίγες μόλις ώρες αργότερα.

Επρόκειτο για αφιέρωμα στις δεκαετίες του ’60, του ’70, του ’80 και του ’90, όταν η Ελλάδα «γέννησε» μερικές από τις διαχρονικότερες ποπ και λαϊκές επιτυχίες, με τη Μαντώ να έχει γράψει τη δική της μουσική ιστορία. Όπως μάθαμε, η άρνησή της να τραγουδήσει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είχε να κάνει καθαρά με το γεγονός πως αρνήθηκαν να την πληρώσουν για την εμφάνισή της εκεί, όπως ορίζει απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών.

Η Μαντώ, σαφώς, δεν ήταν η μοναδική που είπε «όχι» στο συγκεκριμένο αφιέρωμα.

Η Δήμητρα Γαλάνη -η οποία έχει ενεργό ρόλο στο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών- με ανάρτησή αποκάλυψε πως πέρα από τη Μαντώ, και ο Δάκης, η Ελπίδα και ο Κώστας Μπίγαλης έδωσαν αρνητική απάντηση στους υπεύθυνους της εκπομπής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όμως, δεν πτοήθηκε. Όχι μόνο πραγματοποίησε τα γυρίσματα της συγκεκριμένης εκπομπής -στην οποία εντέλει έδωσαν το «παρών» άλλα μεγάλα ονόματα που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες εκείνες, μεταξύ των οποίων ο Πασχάλης και ο Γιάννης Γιοκαρίνης-, αλλά προς έκπληξη όλων, η Ελπίδα βρέθηκε τελικά στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Και το ακόμα καλύτερο; Μπορεί οι Μαντών, Δάκης και Κώστας Μπίγαλης να μην εμφανίστηκαν, τραγούδια τους ,όμως, ακούστηκαν κανονικά με τους θαμώνες να κάνουν κέφι και τους τηλεθεατές να ταξιδεύουν στον χρόνο χωρίς αυτούς.

Τελικά, ο Σπύρος έκανε πάλι το θαύμα του…

dailymedia.com.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.