Οι ερωτήσεις του κ. Φαφούτη για το αναψυκτήριο στο Πάρκο Καραμανλή (video)


Ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη έκανε ο κ. Φαφούτης σχετικά με την λειτουργία του αναψυκτηρίου στο πάρκο Καραμανλή, όπου το έχει αναλάβει ιδιώτης.

Αναλυτικά ο κ. Φαφούτης είπε: «Το αναψυκτήριο στο πάρκο Καραμανλή έχει δοθεί σε ιδιώτη τις τελευταίες βδομάδες αλλά μέχρι πρόσφατα η ταμειακή έκοβε αποδείξεις ως ΔΕΑΠ, εκτός αυτού να μας πείτε αν έχει γίνει αλλαγή του ονόματος στο ρολόι της ΔΕΗ, αν έχει γίνει αλλαγή χρήσης του κοντέινερ που βρίσκεται πίσω από την καντίνα και για ποιο λόγο ο ιδιώτης χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο της ΔΕΑΠ»

Ο κ. Πιστικίδης απάντησε στον κ. Φαφούτη ότι «δεσμευόμαστε να απαντήσει η κα Μπέκα εντός του χρονικού διαστήματος που προβλέπει ο κανονισμός»

Δείτε ακόμα:  Μπουρνούς: Ευχαριστούμε όλες και όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά ζωής (φωτό)

Ερώτηση έκανε και η κα Τόκα για την λειτουργία του δήμου και για έγγραφα που εκείνη έχει αναζητήσει και δεν υπάρχουν. Αυτό όπως είπε «έχει σχέση με την διαφάνεια του δήμου και ότι έχουν γίνει επιστολές από τους υπαλλήλους του δήμου προς την δημοτική αρχή για το θέμα αυτό».

Απάντηση έδωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Μπουρνούς ο οποίος είπε ότι δεν υπάρχει κανέναν επίσημο έγγραφο από υπαλλήλους του δήμου, απεναντίας έχει σταλεί έγγραφο από εμάς ώστε να λειτουργήσει ηλεκτρονική ενημέρωση και να μειωθεί η σπατάλη σε χαρτί. Ήταν να λειτουργήσει από χθες Δευτέρα 16 Μαΐου αλλά δεν μπόρεσε να τεθεί σε λειτουργία, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Δείτε ακόμα:  Μαρκόπουλο: Τον «έπιασαν στα πράσα» να κλέβει παγκάρι εκκλησίας!