Η Εύη Γκατσοπούλου (Λ.Ε.Ραφήνας) αναπολεί τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη


Η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας στο άκουσμα ότι έκλεισαν τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη φέρνει στο μυαλό της τις δικές της αναμνήσεις, τις οποίες μας μεταφέρει, λέγοντας…


“Μια είδηση που με έφερε πίσω τριάντα χρόνια, όταν νέα δασκάλα τότε ξεκινούσα την εκπαιδευτική μου πορεία από τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, στη λεωφόρο Κηφισίας.

Μόνο θετικές σκέψεις αναδύονται από την περίοδο των 8 ετών που εργάστηκα εκεί.Συνεργάστηκα με πνευματικούς ανθρώπους, που σαν δεύτεροι γονείς άνοιξαν δρόμους επαγγελματικής αξιοσύνης και γνώσης.

Δείτε ακόμα:  Η κρυφή και καταγάλανη παραλία στην Αν. Αττική -Εντυπωσιακές εικόνες από τα σμαραγδένια νερά (βίντεο)

Δημιούργησα φιλίες και σχέσεις που στέκουν ως σήμερα. Αναγνώρισα αξίες και στόχους για την παιδεία των παιδιών μας, που με καθοδηγούν ως τώρα.  Ένιωσα το δώρο της αληθινής σχέσης με τους μαθητές μου.Βίωσα την εκτίμηση, την αναγνώριση, το μοίρασμα, τη συνεργασία με τους συναδέλφους μου.

Ανακάλυψα τη σπουδαιότητα της διαρκούς επιμόρφωσης και της αυτοβελτίωσης.Ευγνωμονώ τους ιδρυτές- συνεχιστές των Εκπαιδευτηρίων , τα άξια στελέχη που με καθοδήγησαν, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά με τους οποίους μοιράστηκα ένα κομμάτι της ζωής μου. Τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη κλείνουν…όμως οι ιδέες και οι αξίες που καθρεφτίζονται στις γενιές των μαθητών και των εκπαιδευτικών που πέρασαν από εκεί θα μένουν ζωντανές!”