Η Ferrari δωρίζει ένα εκατομμύριο ευρώ για να στηρίξει τους Ουκρανούς

Σημαντική είναι η πρωτοβουλία που πήρε η Ferrari να δωρίσει ένα εκατομμύριο ευρώ για να στηρίξει τους Ουκρανούς που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Η Ferrari δωρίζει ένα εκατομμύριο ευρώ για να στηρίξει τους Ουκρανούς

Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, η Ferrari αποφάσισε να δωρίσει ένα εκατομμύριο ευρώ για να στηρίξει τους Ουκρανούς που έχουν ανάγκη.

Τα χρήματα αυτά αναμένεται να επενδυθούν στην χρηματοδότηση διεθνών ανθρωπιστικών έργων που υποστηρίζουν την Ουκρανία καθώς και τοπικές πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην υποδοχή προσφύγων στην Ιταλία. Επιπλέον, θα δοθεί βοήθεια στον Σύνδεσμο Τσερνομπίλ του Μαρανέλο, Φιοράνο, Formigine – ONLUS για την κάλυψη των αναγκών των Ουκρανών που θα φιλοξενηθούν στην περιοχή κοντά στην Εταιρεία.

«Ελπίζουμε σε μια ειρηνική λύση»

Δεδομένης της συνεχιζόμενης κατάστασης, η Ferrari αποφάσισε να αναστείλει την παραγωγή οχημάτων για τη ρωσική αγορά μέχρι νεωτέρας, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος, Μπενεντέτο Βίνια, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα σεβόμαστε πάντα όλους τους κανόνες και κυρώσεις. Η Ferrari στέκεται δίπλα σε όλους στην Ουκρανία που πλήττεται από αυτή τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση.

Ενώ ελπίζουμε σε μια ταχεία επιστροφή στον διάλογο και σε μια ειρηνική λύση, δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι για τα δεινά όλων των πληγέντων. Οι σκέψεις και η υποστήριξή μας είναι σε αυτούς. Θα πάρομε θέση δίπλα στους θεσμούς που φροντίζουν να υπάρχει άμεση ανακούφιση σε αυτή την κατάσταση».

«Είμαστε όλοι μέρος αυτής της ομάδας»

Επίσης η Ferrari τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας, κάνοντας ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, με ένα βίντεο που παρουσιάζει μερικές γυναίκες που εργάζονται στην «σκουντερία» και εξηγούν την θέση δουλειά τους αλλά και το πώς έφτασαν μέχρι εκεί.

«Δεν έχει σημασία αν είμαστε άνδρας ή γυναίκα, δεν έχει σημασία από πού κατάγομαι ή ποια γλώσσα μιλάω, είμαστε όλοι απλώς μέρος αυτής της ομάδας», ακούγεται να λέει μία εξ’ αυτών, δίνοντας το δικό της μήνυμα αναφορικά με την διαφορετικότητα και την ενότητα που υπάρχει στην Ferrari.

«Σήμερα γιορτάζουμε τις γυναίκες που βρίσκονται στην καρδιά της Ferrari. Ευχαριστούμε που είστε τόσο θεμελιώδες μέρος της οικογένειάς μας», αναφέρει μία ακόμα ανάρτηση που έκαναν οι «κόκκινοι του Μαρανέλο» που μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν στην Formula 1.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.