Η φιλία προσδιορίζει αυτό που θα γίνουμε στη ζωή

ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… τα πάντα!

Ο Κάρολος Δαρβίνος είχε πει ότι οι φιλίες ενός ανθρώπου αποτελούν ένα από τα καλύτερα κριτήρια για την αξία του. Και είχε δίκιο! Φίλος είναι αυτός με τον οποίο χτίζουμε αναμνήσεις, αλλά και αυτός που, όταν βρίσκεται μακριά, παραμένει νοερά κοντά μας. Ο φίλος, ο ολοδικός μας φίλος, μας κάνει να νιώθουμε όμορφα όταν είμαστε δίπλα του, αλλά και μας ωθεί να βγάλουμε προς τα έξω τον καλύτερό μας εαυτό.

Δείτε ακόμα:  "Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού" του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα στο Θέατρο Γκλόρια

Ξεχωρίζουμε από τον κατάλογό μας και σας παρουσιάζουμε παρακάτω βιβλία με κύριο θέμα τη φιλία και την αξία της στη ζωή μας, τα οποία μπορείτε να τα αναζητήσετε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας ή στο e-shop μας.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν για το σχολικό έτος 2021-2022 ένα ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας με τη μορφή διαγωνισμού και θέμα τη φιλία, στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές του Νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του Δημοτικού. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς παρακάτω και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τον δάσκαλο του παιδιού σας για τον Μαραθώνιο Ανάγνωσης, ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να καλλιεργήσει το ενδιαφέρον των παιδιών για τη λογοτεχνία και την ανάγνωση!

Δείτε ακόμα:  «Το Μαύρο Κουτί» στο Θέατρο Αργώ

3ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης για το Νηπιαγωγείο

11ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης για το Δημοτικό