Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν κατάφερε να φτάσει την Δέσποινα Μοιραράκη

Συγκινητική η εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου στο βίντεο όπου προσπαθεί να προωθήσει την νομισματική συλλογή της επιτροπής Ελλάδα 2021.

Μία αξιέπαινη προσπάθεια, που θύμισε Δέσποινα Μοιραράκη παρά το ότι η κυρία Μοιραράκη είναι μια κλάση παραπάνω από την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου στον τομέα προώθησης προϊόντων.

Υπάρχει βέβαια σήμερα και δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η κυρία Αγγελοπούλου απαίτησε ποσό πάνω από 4 εκατομμύρια € από κάθε συστημική τράπεζα, προκειμένου να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη συλλογή.

Και μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ενέπλεξε και το μέγαρο Μαξίμου στην προσπάθεια να αποσπάσει τα συγκεκριμένα ποσά. Όπως καταλήγει το δημοσίευμα, δεν τα κατάφερε και πήρε περίπου το 1/4 από αυτά που ζητούσε λόγω της άθλιας κατάστασης που βρίσκονται οι τέσσερις μεγάλες συστημικές τράπεζες.

Θα ήταν όμως μία σωστή σκέψη εάν στην επιτροπή καλούσαν και την Δέσποινα Μοιραράκη, αφού έχουν αποφασίσει να προωθήσουν προϊόντα. Είναι βέβαιο ότι θα έπειθε τον κόσμο πολύ περισσότερο, παρότι και η Γιάννα Αγγελοπούλου προσπάθησε φιλότιμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο:

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.