Η γκάφα της Γκαγκάκη και η… τουαλέτα

Ένα εμψυχωτικό μήνυμα συμπαράστασης για τους μαθητές που διανύουν τη ψυχοφθόρα περίοδο των Πανελληνίων, θέλησε να ανεβάσει το απόγευμα της Τρίτης η Κατερίνα Γκαγκάκη. Έγραψε λοιπόν στο post της στον λογαριασμό της στο instagram:

«Δε θα πω ψέμματα. Δεν θα ξαναγυρνούσα σ εκείνες τις μέρες με τίποτα!
Οι Πανελλήνιες είναι μία διαδικασία κατά την άποψή μου αδιανόητα ψυχοφθόρα, επίπονη, άδικη σε πολλές περιπτώσεις, ασφυκτικά περιοριστική, μονοδιάστατη, αλλά ακόμη και με την σημαντικά αδιάφανη σημερινή μορφή της, σηματοδοτεί ένα κλείσιμο και ένα συναρπαστικό ξεκίνημα.

Η ανάρτηση της Μπαλατσίνου για το νυφικό της!
Ένα πέρασμα.
Και σαν τέτοιο, σαν τέτοια, ανάσα τη θεωρώ καίρια και λυτρωτική. Όχι στην ουσία της, αλλά στο συμβολισμό της.
Οι Πανελλήνιες έχουν αρχή και κυρίως τέλος.
Και το τέλος τους, δίνει το έναυσμα για χιλιάδες επιλογές, ανεξάντλητες ευκαιρίες, γοητευτικές εναλλακτικές, ακόμα κι αν παιδιά και κυρίως γονείς, ταλαιπωρημένοι απ την ετήσια δοκιμασία, ζυγίζουν επιτυχία ή μη επιτυχία και μόνο.
Και στην ουσία το τέλος αυτό πλησιάζει!»
Μπορεί το κείμενο να αποτελεί μία προσωπική κατάθεση ψυχής της Κατερίνας Γκαγκάκη, η ίδια όμως υπέπεσε σε μία…γκάφα που ίσως δεν έγινε αντιληπτή ούτε καν από την ίδια. Συνόδευσε το post της με μία φωτογραφία που θεωρητικά δείχνει μία φιγούρα να διαβάζει. Αν προσέξει όμως κανείς καλύτερα, θα δει πως πρόκειται μεν για φιγούρα που διαβάζει, μόνο που αυτό που διαβάζει είναι…εφημερίδα κατά την διάρκεια της «ανάγκης» του στην λεκάνη , μιας και τα ρούχα της φιγούρας είναι κατεβασμένα!

usay.gr