Η καλύτερη σπιτική κουζίνα της Ραφήνας! Η “Μαμά Μαγείρεψε” πήρε βραβείο

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Μετά από τα εύσημα και τα καλά λόγια για τα σπιτικά φαγητά της “Μαμάς Μαγείρεψε” ήρθε και το βραβείο των “Αετών της Γαστρονομίας”, κι έδεσε το “γλυκό”.

Όλοι αυτοί που λένε μέχρι σήμερα τα καλύτερα λόγια για τις νοστιμιές της “Μαμάς”, το απέδειξαν και εμπράκτως αφού σύμφωνα με την αξιολόγηση που έγινε από τις προτιμήσεις και τις κριτικές των πελατών η “Μαμά Μαγείρεψε” όχι μόνο πήρε το βραβείο της καλύτερης ελληνικής σπιτικής κουζίνας στη Ραφήνα, αλλά υπόσχεται πως “τα καλύτερα έρχονται”!

Οι “Αετοί της Γαστρονομίας” τίμησαν την “Μαμά” με την πλακέτα της καλύτερης μαγείρισσας, ως η καλύτερη σπιτική κουζίνα στην περιοχή για το 2019. Αυτό αποτελεί σαφώς μέγιστη τιμή και διάκριση για την Βάλια Κλησιάρχη και τα μαγειρευτά φαγητά της.

Η ίδια δε, μέσω του irafina.gr θέλει να σας ευχαριστήσει λέγοντας πως: “Σύμφωνα με την δική σας αξιολόγηση κατέκτησα αυτή την διάκριση κι εσείς μου χαρίσατε αυτό το βραβείο χάρη στην αγάπη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια”.

Και πρόσθεσε: “Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους “Αετούς της Γαστρονομίας” για το βραβείο που πήρα. Πάμε δυνατά. Τα καλύτερα έρχονται”.