Η Καλλιτεχνική Ομάδα των ΚΑΠΗ Ραφήνας – Πικερμίου κέρδισε το χειροκρότημα με την παράσταση «Οντισιόν»


Εντυπωσίασε γι’ ακόμα μία φορά η καλλιτεχνική ομάδα των ΚΑΠΗ Ραφήνας-Πικερμίου τον κόσμο που γέμισε το βράδυ της Πέμπτης, την βεράντα του ΚΑΠΗ τόσο με τις υποκριτικές όσο και με τις μουσικές και χορευτικές τους ικανότητες.


Το καλωσόρισμα έκανε η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ “Φίλιππος Καβουνίδης” κα Ευγενία Καπριγιάννη η οποία ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στον χώρο των ΚΑΠΗ, αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την παράσταση αυτή αλλά και όλη την χρονιά που μας πέρασε.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν η πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Φίλιππος Καβουνίδης” Μαρία Μάρκου Ρούση, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βουδούρης, ενώ απένειμαν τιμητικούς επαίνους στα μέλη της Καλλιτεχνικής Ομάδας του ΚΑΠΗ και τους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου.

Τέλος πριν την παράσταση η κα. Χαρά Δεληγιάννη, μέλος των ΚΑΠΗ και της Καλλιτεχνικής Ομάδας, ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε την βεράντα του ΚΑΠΗ Ραφήνας και έκανε την παρουσίαση της παράστασης, ενώ χάρισε και μία ανθοδέσμη στην κα. Μαρία Μάρκου Ρούση για όλα όσα έχει κάνει για τα ΚΑΠΗ από τότε που έχει αναλάβει την προεδρία του Νομικού Προσώπου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ