Η κοπή της πίτας του Συλλ. Αντισφαίρισης Ραφήνας έβγαλε ειδήσεις! Νέο γήπεδο τένις στο Οχυρό! (φωτό & βίντεο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας στο Λόφο του Οχυρού, το βράδυ της Παρασκευής, με οικοδέσποινες την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας  Δώρα Αλιμπέρτη, τον ταμία Ηλία Ράπτη και τα μέλη του ΔΣ.

Η πρόεδρος Σοφία Μαρσέλλου, δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας.

Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τσεμπέρης, ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας Μάριος Διαγγελάκης από τον ΔΟΠΑΠ η Μελίνα Κρόκου, οι αθλητές του Συλλόγου και πολλοί γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δείτε ακόμα:  ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (26/9)

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, εκτός από τις ευχές που έδωσε για καλή χρονιά αποκάλυψε πως στη μελέτη ανάπλασης του Οχυρού, που θα έχει ολοκληρωθεί σε περίπου 1,5 χρόνο, προβλέπεται και ένα νέο γήπεδο τένις. Το γήπεδο αυτό θα βοηθήσει στην διοργάνωση μεγαλύτερων διοργανώσεων από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας

Νωρίτερα το καλωσόρισμα είχε κάνει ο ταμίας του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας κ. Ηλίας Ράπτης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για την συνεργασίας τους, ενώ αναφέρθηκε και στις επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Ορεξάτες με γκολ στο «Άνφιλντ»

Για την ιστορία, φλουρί της πίτας “έπεσε” στην Μελίνα Κρόκου

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ