Η Κυβέρνηση “ξήλωσε” την διοίκηση της “Κιβωτού του Κόσμου” – Τι ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ο Νόμος ισχύει για όλους, η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Το βλέμμα μας στρέφεται προς την ασφάλεια των παιδιών», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στις σοβαρές καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων σε δομές της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

«Οι καταγγελίες είναι σοβαρές και μάλιστα για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα όπως είναι τα παιδιά που έχουν βρεθεί εκτός της οικογενειακής τους εστίας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Χρειάζεται να γίνει πλήρης διερεύνηση των καταγγελιών αυτών και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για σοβαρές καταγγελίες που πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο αυτής, βρέθηκαν η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Κιβωτού και η προστασία και φροντίδα των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της για όσο διάστημα διαρκέσει η εισαγγελική έρευνα.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.