Η Λίτσα Γιαγκούση για το διαζύγιο από τον Χρήστο Δάντη – «Πέρασα ζόρικα»

«Δυο άνθρωποι που κάποτε αγαπήθηκαν, δεν γίνεται ξαφνικά να είναι άγνωστοι», λέει η Λίτσα Γιαγκούση.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Δάντη.

Είστε από τους τυχερούς που έχουν ζήσει καρμικό έρωτα;

Ναι, είμαι. Έχουμε ζήσει όλη μας τη ζωή μαζί, ουσιαστικά, με τον Μανώλη. Ήμασταν μαζί πριν γίνω τραγουδίστρια, να φανταστείς. Κάποια στιγμή χωρίσαμε και μετά από χρόνια ξανά βρεθήκαμε. Δεν είχε κάνει τον κύκλο της αυτή η σχέση και έπρεπε να τον κάνει. Τώρα είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι.

Δείτε ακόμα:  Γκιώνης για Ιωάννα Τούνη: Είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το Αχίλλειον

Έχετε ζήσει όμως κι ένα δύσκολο διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη, με τον οποίο σήμερα έχετε μια όμορφη, ανθρώπινη σχέση…

Νομίζω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Θα ήταν άσχημο και δεν θα μπορούσα να το κατανοήσω, αν ήταν αλλιώς. Δυο άνθρωποι που κάποτε αγαπήθηκαν, δεν γίνεται ξαφνικά να είναι άγνωστοι. Δεν ακυρώνω αυτά που έζησα με τον Χρήστο. Υπήρξε, βέβαια, ένα διάστημα που δεν μιλούσαμε, αλλά μόλις καταλάγιασε όλο αυτό κι από τις δύο πλευρές, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το διαζύγιο ναι, ήταν δύσκολο και ήρθε μετά από μόλις επτά μήνες γάμου. Πέρασα ζόρικα, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Δείτε ακόμα:  Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση για τα παιδιά του – Έτσι είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας, μέχρι σήμερα, ποια ήταν;

Όταν χάνεις δικούς σου ανθρώπους, είναι πολύ δύσκολο. Τον τελευταίο χρόνο, πέρασα πολύ άσχημα πάνω σε αυτό το θέμα. Έχασα και τα δύο μου αδέρφια. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ.

zappit.gr