Η “Μαμά Μαγείρεψε” νοστιμίζει το καλοκαίρι μας με μαμαδίστικες λιχουδιές

Μόνο σ΄εμάς μπορείτε να βρείτε κάθε μέρα παραδοσιακά «μαμαδίστικα» σπιτικά φαγητά της ελληνικής κουζίνας αλλά και γλυκά με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Χάρη στο μεράκι και την αγάπη που έχουμε για αυτή την δουλειά, έχουμε αποκτήσει με τον χρόνο μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για εμάς.

Και αυτό το καλοκαίρι είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις γαστρονομικές σας ορέξεις. Πάντα βάζοντας πάνω απ΄όλα την ποιότητα και την γνώση για την μαγειρική.

Διαφοροποιούμε το μενού μας κάθε βδομάδα, ώστε να εκμεταλλευόμαστε την εποχικότητα των προϊόντων, αλλά και να δοκιμάζετε διαρκώς νέα πιάτα.

Υπέροχο σπιτικό φαγητό, που λες και μαγειρεύτηκε από την κατσαρόλα, το ταψί και το τηγάνι της μαμάς με φρέσκα, γνήσια υλικά, μαγειρεμένα με πολύ μεράκι και αγάπη, αποτελούν την καθημερινή γαστρονομική συνήθεια και την ιδανική λύση για όσες και όσους εργάζονται και δεν μπορούν να μαγειρέψουν.

Θέλουν όμως και ψάχνουν να γευθούν ένα αυθεντικό σπιτικό πιάτο. Aυτό ακριβώς κάνει η αγαπημένη σας Βάλια η όπως την ξέρετε «Μαμά Μαγείρεψε».

Μην ξεχνάτε: Με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε καθημερινά την παράδοση φαγητών μας στο σπίτι ή την εργασία σας.

«Μαμά Μαγείρεψε»

Πρωτέως 5 Μαρίκες Ραφήνα
Ο δρόμος προς παραλία Μαρίκες
ακριβώς πάνω από το πάρκο Καραμανλή, δίπλα στο κρεοπωλείο «Δομοκός» , Πρωτέως 5

Delivery, κρατήσεις, παραγγελίες στα τηλέφωνα:
22940 28130 και 22940 22929.