Η Μαρία Ναυροζίδου σας καλεί στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου

Την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 18:00, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική, Μαρία Ναυροζίδου σας καλεί να παρευρεθείτε στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου, που θα γίνουν στη Λεωφόρο Φιλαδελφείας 85, Αχαρνές (Έναντι Δημαρχείου).

“θα χαρώ να βρεθούμε όλοι μαζί στα εγκαίνια του πολιτικού μου γραφείου. Η παρουσία σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Μαζί για την Ανατολική Αττική”, ανέφερε η κα Ναυροζίδου.

Η Μαρία Ναυροζίδου κατάγεται από πρόσφυγες γονείς Ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από τη Σχολή Βρεφονηπιοκόμων και για 28.5 χρόνια εργάστηκε στον Παιδικό Σταθμό του Θεραπευτηρίου Ν.Π.Ι.Δ “Ευαγγελισμός”.

Μητέρα τριών υπέροχων παιδιών της Ευφροσύνης, του Ορέστη και της Χριστίνας-Νεφέλης.

Εκλέγεται ως Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών από το 2006 . Διετέλεσε σε αρκετές θέσεις διοίκησης ως Πρόεδρος ΔΗΚΕΑ , Αντιπρόεδρος ΔΗ.Φ.Α (Δημοτικών Παιδικών σταθμών) Κέντρο πρόληψης Δήμου Αχαρνών” Διέξοδος”, Μέλος του Δ.Σ της ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. (Περιβαλλοντικός σύνδεσμος).

Με έντονες ανησυχίες για την οικογένεια το 2008 εμπνέεται την ίδρυση του συλλόγου των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής όπου δίνει δυναμικό παρών στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων, καθώς και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κλπ.

Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις διεκδικήσεις των τρίτεκνων οικογενειών και από τη θέση της, στο Δήμο Αχαρνών από τις παρεμβάσεις στον τηλεοπτικό και τοπικό τύπο, έχει έντονη πολιτιστική και κοινωνική δράση.

Ως πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής “Η ζεστή αγκαλιά” εργάζεται, ασταμάτητα, για την υποστήριξη των οικογενειών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αξιοποιώντας σχετικά προγράμματα, χορηγίες και δωρεές.
Για την κοινωνική της δράση βραβεύτηκε αρκετές φορές από την τοπική κοινωνία.

Η Πλούσια αρθρογραφία της σχετικά με θέματα οικογενειών, δημογραφικό, υπογεννητικότητα , ανεργία, έχουν δημοσιευθεί στον τύπο.

Το 2019 ως υποψήφια στην Ευρωβουλή ως εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού, παρακολούθησε τις εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής προς τιμήν της 19ης Μαΐου, Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Όσον αφορά τους λόγους που αποφάσισε να διεκδικήσει τη ψήφο των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής στις εθνικές εκλογές, δήλωσε:

“Η κοινωνική μου προσφορά η δράση μου και το κοινωνικό μου έργο όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην οικογένειά δίπλα στους νέους και στη γυναίκα είναι διαχρονική πιστεύω ακράδαντα πως την πολιτική πρέπει να κατέρχεται κάποιος αποκλειστικά και μόνο για να προσφέρει οι πολίτες ζητούν ειλικρίνεια υπευθυνότητα αυτοκριτική ένα δίκαιο κράτος με αξιοπιστία που θα προστατεύει τον πολίτη θα στελεχώνεται από τους καλύτερους και τους ικανότερους ένα κράτος όπου θα υπάρχουν ελέγχει συνεχίσει για την αποτελεσματικότητα και την προστασία του πολίτη.

Η χώρα μας χρειάζεται τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή η Φώφη Γεννηματά έδειξε το δρόμο.

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής, ως Μητέρα και ως Άνθρωπος θα είμαι εδώ, και θα ενώνω πάντα τη φωνή μου με τη δική σας, διεκδικώντας το δίκιο σας, όπως το έκανα μέχρι σήμερα. Γι αυτό ζητώ τη στήριξή σας σε αυτό τον αγώνα μου”.

Μαρία Χρ. Ναυροζίδου

-Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

– Πρόεδρος Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής “Η Ζεστή Αγκαλιά”

– Υπεύθυνη Επικοινωνίας Νομαρχιακής Επιτροπής Βορειοανατολικού Τομέα

κιν.: 6939042922 & 6948815758

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.