Η μεγάλη αλλαγή στο φετινό MasterChef

Αντίστροφα μετράμε για τη μεγάλη πρεμιέρα του φετινού «MasterChef». Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του καναλιού της Κηφισιάς για πέμπτη σερί χρονιά στην prime time του σταθμού.

Το «MasterChef» είναι από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα των τελευταίων ετών. Οι πινελιές ριάλιτι που μπήκαν σε συνδυασμό με τη χημεία που υπάρχει μεταξύ των κριτών αποτελούν συνταγή επιτυχίας για το κανάλι.

Το ριάλιτι μαγειρικής θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του Star στις 25 Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμα:  Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Αποκαλούσαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη...» (βίντεο)

Μένει να δούμε αν η καθυστέρηση της πρεμιέρας θα βλάψει την τηλεθέαση του «MasterChef» αφού τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο ΣΚΑΪ κυριαρχούν στη συγκεκριμένη ζώνη. Όπως φαίνεται στο ριάλιτι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Realife», ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star θα ξεκινήσει με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν ο διαγωνισμός θα μεταδίδεται το πολύ μέχρι τέσσερις φορές την εβδομάδα μέσα στη σεζόν.

Δείτε ακόμα:  MasterChef: Ποιοι πήραν λευκή ποδιά – Η τελική 12αδα του διαγωνισμού

Σημειώνεται ότι έφτασε να μεταδίδεται ακόμη και έξι φορές την εβδομάδα μαζί με τα επεισόδια του «Master Class». Αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω του κορωνοϊού οι συμμετέχοντες που θα εξασφαλίσουν τρεις θετικές ψήφους θα μπουν κατευθείαν στο σπίτι του «MasterChef».

dailymedia.com.gr