Η Μονωτική Ραφήνας είναι εδώ για την δική σας εξυπηρέτηση

Στην Μονωτική Ραφήνας γνωρίζουν τις δυσκολίες της εποχής, και όσο κρατάει το λοκντάουν είναι κοντά σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Πάρτε μας λοιπόν τηλέφωνο στο 22940 33994, κάντε την παραγγελία σας κι εμείς θα σας τα φέρουμε στον χώρο σας.

Να τονίσουμε ότι η Μονωτική Ραφήνας διαθέτει μια ευρεία γκάμα δομικών υλικών κατάλληλα για θερμομόνωση, στεγανοποίηση, ηχομόνωση, πυροπροστασία καθώς επίσης και υλικά επισκευών και στατικής ενίσχυσης, βελτιωτικά κονιαμάτων, συστήματα σφραγίσεων αρμών κ.τ.λ., αλλά και βοηθητικά εργαλεία για την εφαρμογή αυτών από τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Μυστηριώδης ανάρτηση Βουδούρη - Που την αφιερώνει

Σκοπός μας η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση σας με την προσφορά υλικών και υπηρεσιών βασισμένων στις πιο πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Φροντίζουμε διαρκώς να αισθανόμαστε τη σιγουριά ότι μπορούμε να προσφέρουμε σωστές και γρήγορες λύσεις σε προϊόντα και τεχνικές συμβουλές για την ανακαίνιση, την επισκευή, την συντήρηση της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου και κάθε είδους τεχνικού προβλήματος σας. Το φιλικό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό είναι πάντα στην διάθεση των πελατών.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Και ηλεκτρονικά η έκδοση κάρτας στάθμευσης - Πώς θα υποβάλλετε την αίτηση

www.monotikirafinas.gr
24o Χλμ. Λ. Μαραθώνος, 19009 Ραφήνα Τηλ.: 22940 33994
694 97 17 111 – 697 65 65 990
monotikirafinas@gmail.com