Οι νέοι συνεργάτες της Σκορδά και το μεγάλο στοίχημα

Η πιο δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά είναι η φετινή για τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1. Μια χρονιά μάλιστα που είναι και η τελευταία βάσει συμβολαίου καθώς φέτος ενεργοποιείται και η option του συν ένα για την παρουσιάστρια και αυτή η σεζόν είναι αυτή που θα κρίνει πολλά για αυτήν και το μέλλον της.

Μάλιστα, μετά τις απομακρύνσεις, αποχωρήσεις, καβγάδες και όλα όσα συνέβησαν πέρσι η ίδια φαίνεται να δυσκολεύτηκε πολύ για να βρει νέους συνεργάτες. Μέχρι που πέρασε από το μυαλό των υπευθύνων να αναζητήσουν πρόσωπα από την καμπάνια Faces του ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα:  Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή (φωτό & βίντεο)

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, του χρόνου στο “Πρωινό” θα είναι οι περσινοί: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αρης Καβατζίκης, η σταθερή Λίτσα Πατέρα, ενώ από καινούριους στην ομάδα εντάσσονται οι: Δημήτρης Μοθωναίος, Κόνι Μεταξά και ο σεφ Πέτρος Συρίγος που ήταν την προηγούμενη σεζόν στην Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο youfly.com είπα χαρακτηριστικά για τη νέα του συνεργασία: «Εγώ για μια συνέντευξη πήγα μαζί με την Ευγενία Δημητροπούλου, υπήρξε ωραία χημεία και τελικά με κράτησαν». Όσο για τα θέματα που θα ασχοληθεί: «Σίγουρα θα μιλήσουμε πολύ για θέατρο αυτή τη δύσκολη χρονιά αλλά όχι μόνο γι’ αυτό. Θα φτιάξουμε μια ωραία παρέα» μας είπε.

Δείτε ακόμα:  Παρουσιαστής για τη Μενεγάκη: «Με την Ελένη δεν μιλούσαμε και δεν μιλάμε» (βίντεο)

tinasmess.gr