Η “οδύσσεια” του Αργοναύτη Ραφήνας στο Νησί των Ιπποτών

Ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας είχε δύσκολο έργο στη Ρόδο, καθώς «εμπόδιο» δεν ήταν μόνο η μαχητική Καλλιθέα, αλλά και τα προβλήματα με τις πτήσεις, που οδήγησαν στην ήττα με 86-85.

Οι εκτός έδρας υποχρεώσεις για φέτος έκλεισαν με ήττα για τον Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας, που ηττήθηκε στη Ρόδο με 86-85. Η αξιέπαινα μαχητική Καλλιθέα κατάφερε να επιβληθεί και επί ενός σημαντικού αντιπάλου, αντιμετωπίζοντας τον υποβιβασμό της με αξιοπρέπεια, αν και οι παίκτες του Γιώργου Γιαννακόπουλου, όπως αναφέρουν οι φιλοξενούμενοι, είχαν δύσκολο έργο μπροστά τους.

Ένα πρόβλημα με τις πτήσεις ανάγκασε την ομάδα να φτάσει καθυστερημένη στη Ρόδο, έχοντας αποφασίσει να ταξιδέψει στο νησί αυθημερόν. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 17:00, αλλά ο Αργοναύτης έφτασε στις 16:30, με αποτέλεσμα να αργήσει κατά μία ώρα να ξεκινήσει το ματς στο «Παλέ Ντε Σπορ». Οι διαιτητές του αγώνα, δε, δεν κατάφεραν να φτάσουν καν, με αποτέλεσμα το ματς να γίνει με τοπικούς διαιτητές αναγκαστικά. Στο τέλος, πάντως, η ήττα για την ομάδα της Ραφήνας ήταν γεγονός, αν και μπορεί να νιώθει υπερήφανη για μια εξαιρετική χρονιά, στην επαναφορά της στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: basketa.gr