Οι πανέμορφες σοκολάτες του Αγαπητού στο Sunday Πικερμίου

Συνήθως ένα προϊόν σχετίζεται με τη καλή γεύση. Εδώ όμως έχουμε ένα προϊόν, που πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της γεύσης του, λειτουργεί και σαν ενισχυτικό της καλής διάθεσης.

Οι εντυπωσιακά χρωματιστές σοκολάτες της σοκολατοποιίας Αγαπητός, ήρθαν στο Sunday Καφέ Ψιλικά στο Πικέρμι και ήδη γίνονται ανάρπαστες. Το όνομα Αγαπητός είναι συνδεδεμένο με την έννοια του καλού γλυκού για περισσότερο από 7 δεκαετίες.

Χειροποίητες σοκολάτες από τον Αγαπητό με την καλύτερη βελγική σοκολάτα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή τους από εξαιρετικές φυτείες κακάο από όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε κι εσείς τις γευστικές σοκολάτες με τα τρία είδη σοκολάτας, λευκή, γάλακτος, μαύρη σε συνδυασμό με το μοναδικό design και τα χρώματα που τις απογειώνουν.

Δείτε ακόμα:  Πως καταφέρνει το Andromachi Gastronomy και έχει χαμηλές τιμές;

Είμαστε εδώ καθημερινά και τις Κυριακές από το πρωί στις 07.00 μέχρι το βράδυ στις 20.30 με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Τα νέα μέτρα δεν μας βάζουν φρένο.

Τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2106043209 η στο 6987850719 (what’s up) και ότι χρειάζεστε έρχεται στην πόρτα σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Εξυπηρετούνται όλες οι γύρω περιοχές.