Οι περήφανοι πατέρες στην γιορτή της μητέρας


Μπορεί σήμερα να είναι η γιορτή της μητέρας και όλοι ευχόμαστε χρόνια πολλά, στο ίσως ποιο αγαπημένο πρόσωπο στην ζωή ενός ανθρώπου, αλλά αυτοί που σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Χοροί της πόλης μας» που έγινε στην πλατεία της Ραφήνας ένιωσαν μεγάλη υπερηφάνεια ήταν οι πατεράδες.

Εμείς ξεχωρίσαμε τον πρόεδρο της Τριγλίας Βαγγέλη Σολδάτο, ο οποίος μετά το χορευτικό που συμμετείχε η κόρη του έσπευσε να της χαρίσει ένα μπουκέτο με λουλούδια και να την συγχαρεί.

Τον Αντιδήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος Παναγιώτη Λάμπρου, ο οποίος βρέθηκε και αυτός σήμερα στη Ραφήνα για να παρακολουθήσει την κόρη του και μάλιστα όταν εκείνη χόρευε σηκώθηκε από την θέση του και με το κινητό του αποθανάτισε το χορευτικό.

Δείτε ακόμα:  Βίντεο ντοκουμέντο από το κορονοπάρτι στην Αρτέμιδα

Τον καλό φίλο του irafina.gr Ανδρέα Τσαγκαρόπουλο που με την φωτογραφική μηχανή δεν έχασε στιγμή από την επίδειξη της κόρης του με την ομάδα του Shotokan Καράτε του Πρότυπου.

Τον Λευτέρη Βρετζάκη από τις Ακαδημίες τις Τριγλίας, ο οποίος και εκείνος με το κινητό ανά χείρας βιντεοσκοπούσε την δική του κόρη, αλλά φανταζόμαστε και πλήθος άλλων περήφανων μπαμπάδων που καμάρωσαν τα παιδιά τους στην σημερινή, πραγματικά καταπληκτική εκδήλωση.