Η «πικρή» αλήθεια για Τατιάνα και ΣΚΑΪ…

Πολλά ειπώθηκαν και πολλά περισσότερα ελέχθησαν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια για τη σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα με την ιδιοκτησία του καναλιού του Φαλήρου.

Μέχρι και το ότι ενημερώθηκε ήδη πως δεν πρόκειται να είναι στο κανάλι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά δεν ισχύει.

Ναι η Τατιάνα έκανε μια μεγάλη υποχώρηση για να μείνει στην ΣΚΑΪ και μετακινείται στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου από την άλλη όμως και το κανάλι ποντάρει πολλά στην «Τάτι» για να ανεβάσει τα μονοψήφια νούμερα των δύο τελευταίων ημερών της εβδομάδας.

Ναι έγιναν περικοπές, ναι θα υπάρξει μερική αλλαγή της θεματολογίας όμως ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στην Στεφανίδου και το κλίμα λίγες ώρες πριν την έναρξη της πρεμιέρας είναι καλό.

Σας έγραφα χθες για τις κρίσιμες ώρες της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

To ίδιο ισχύει και για την Τατιάνα στον ΣΚΑΪ.

Τα πάντα θα κριθούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Αν η εκπομπή πάρει τη ζώνη (έστω στο γενικό και όχι απαραίτητα στο δυναμικό 18 – 54) η Στεφανίδου θα έχει πρόταση να παραμείνει στον σταθμό και την επόμενη χρονιά.

Τι θα κάνει η ίδια;

Η διαφορά με την Ελένη είναι πως η Τατιάνα έχει επιλογή.

Καθώς από το καλοκαίρι έχει ανοιχτή πρόταση από το One για καθημερινή κοινωνική εκπομπή και με πολύ λιγότερες απαιτήσεις από αυτές του ΣΚΑΪ

nassosblog.gr