Οι πρώτες εικόνες από την αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών, με ένα νεκρό και ένα τραυματία (φωτό)

Σοβαρό επεισόδιο με μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε στις 12:50 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την συμπλοκή υπάρχει και ένας νεκρός και ένα ακόμα άτομο το οποίο είναι σοβαρά τραυματισμένο και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής βγήκαν μαχαίρια και καδρόνια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν και πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί έως αυτήν την ώρα εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο.

Η πρώτη αναφορά έγινε στην αστυνομία και μιλούσε για συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι ενώ ανέφερε ακόμη πως υπήρχε ένας άνθρωπος νεκρός στο δρόμο.

Όταν έφτασαν στο σημείο πληρώματα της Άμεσης Δράσης, είδαν σύμφωνα με τις πληροφορίες έναν άνθρωπο που ήταν νεκρός στο δρόμο και έναν άλλος που ήταν τραυματισμένος σοβαρά.

eleftherostypos.gr