Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη μετά την είδηση ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Ο αγαπημένος ηθοποιός αλλά και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγος του Γεωργία Αβασκαντήρα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιώργος Χρανιώτης στην κάμερα του Πρωινού και την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού λέγοντας “Δεν μπορούσα να το κρατάω άλλο κρυφό. Τον Ιούνιο θα γεννήσουμε. Μέχρι τότε θα φτιάχνω το δωμάτιο, θα μιλάω στο παιδί, θα μαγειρεύω. Θα της κάνω τα χατίρια της συζύγου μου. Δεν το έφερε ο πελαργός, το θέλαμε πολύ. Η γυναίκα μου με αιφνιδίασε. Γύρισα μια μέρα από το θέατρο, με έβαλε να ντυθώ καλά και μου έδωσε ένα δώρο. Μέσα έγραφε Family. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός πατέρας, αλλά σίγουρα θέλω να το ζήσω”

Μάλιστα ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το δώρο που του έκανε η σύζυγος του όταν του ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός, γράφοντας στην λεζάντα “Ένα μικρό ανθρωπάκι,σιγά σιγά ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη στο σπιτικό μας.Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες ευχές σας”

 

tinasmess.gr