Η πτήση “θανάτου” ενός Suzuki Swift (βίντεο)

Ποιος θα το πίστευε ότι ένας απρόσεκτος οδηγός Suzuki Swift που κινείται με υψηλή ταχύτητα και μια πλατεία είναι ένας ικανός συνδυασμός για… χαμηλές αστικές πτήσεις!

Το απίστευτο ατύχημα που μπορείτε να δείτε στα videos που ακολουθούν έλαβε μέρος πριν από δύο περίπου χρόνια στο χωριό Rabien της Πολωνίας και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την απρόβλεπτη και ιδιαίτερα επικίνδυνη τροπή που μπορεί να πάρει ένα τροχαίο ατύχημα σε αστικό περιβάλλον, ειδικά όταν, εκτός από λάθος του οδηγού, «περιλαμβάνονται» και οι υψηλές ταχύτητες.

Σύμφωνα και με αναφορές στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το Suzuki Swift προσέκρουσε στον κεκλιμένο τοίχο ύψους 80 εκατοστών της κυκλικής πλατείας σχεδόν αφρενάριστο και με πολύ υψηλή ταχύτητα για τον δρόμο και την κατοικημένη περιοχή όπου κινούνταν.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης για το μικρό αυτοκίνητο πόλης της ιαπωνικής εταιρείας ήταν να εκτιναχθεί επτά ολόκληρα μέτρα στον αέρα και να πραγματοποιήσει μια χαμηλή “πτήση” που έληξε έπειτα από 64 μέτρα πάνω εντός ενός… νεκροταφείο, έχοντας χτυπήσει στην πορεία πάνω σε ένα δέντρο και ένα άγαλμα.

Ο οδηγός του οχήματος, ένας 41χρονος, τελικά υπέστη μόνο μικρούς τραυματισμούς , κάτι που οφείλεται, εκτός από την τεράστια τύχη που είχε μαζί του και στα υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα, ακόμη και αν δεν έχουν σχεδιαστεί για να πετούν. Σύμφωνα και με αναφορές ο οδηγός του οχήματος, όπως και το ίδιο το Swift μύριζαν έντονα αλκοόλ.

Η κατασκευή της πλατείας που έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώσει τον αντίκτυπο μιας σύγκρουσης, ίσως να έπαιξε επίσης ρόλο στην επιβίωση του οδηγού, ενώ από καθαρή τύχη δεν σκοτώθηκε και κάποιος άλλος άνθρωπος. Με την προσγείωση στο νεκροταφείο, λέτε να το πήρε το μήνυμα ο μεθυσμένος οδηγός του Swift;

carandmotor.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.