Η Ραφήνα αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λουκάτο


Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα,  συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον Γιώργο Λουκάτο, τον αγαπημένο “παππού” της Ραφήνας και της Θύελλας. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του κ. Σούλα και τα δύο του παιδιά Μιχάλης και Σπύρος.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το απόγευμα στο ύστατο χαίρε, στην Παντοβασίλισσα και μετά στο Κοιμητήριο της Ραφήνας όπου τελέστηκε η κηδεία του Γιώργου Λουκάτου, του επιχειρηματία, του επίτιμου προέδρου της Θύελλας, έφυγε από τη ζωή ξημερώματα Πέμπτης από ανακοπή καρδιάς.

Δεκάδες τα στεφάνια που είχαν φτάσει στο νεκροταφείο στη μνήμη του, από γνωστούς και φίλους από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό και τον αθλητικό κόσμο. Παρόντες από πολιτικούς και βουλευτές οι κ.κ. Κικίλιας, Βορίδης, Βλάχος, Καντερές, από την δημοτική αρχή, Βασ. Πιστικίδης, Βαγγ. Μπουρνούς, οι Αντιδήμαρχοι Αντ. Παλπατζής, Γ. Κοκκόλης, Δ. Τσεβά από το δημοτικό συμβούλιο οι Μάκης Βουδούρης, Μπάμπης Ζαφειρόπουλος, ο τέως δήμαρχος Ανδρ. Κεχαγιόγλου, ο πρώην δήμαρχος Γ. Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσας, σύσσωμο το ΔΣ από τη διοίκηση της Θύελλας με τον πρώην πλέον πρόεδρο Μπάμπη Μπίλιο, τον Κώστα και τον Χρήστο Μυτιληναίο, παλιοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές της ομάδος, νυν και πρώην παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ, από την Τριγλία ο πρόεδρος Μ. Διαγγελάκης, ο πρώην πρόεδρος Βαγγ. Σολδάτος, ο Γ. Χαχολάκης, ο Γ. Σταμπέλος, νυν και πρώην παράγοντες της Τριγλίας, ραφηνιώτες πάρα πολλοί φίλοι και γνωστοί του εκλιπόντος και της οικογένειας, που ίσως αδικήσουμε πολλούς αν αρχίσουμε να αναφέρουμε ονόματα.

Δείτε ακόμα:  Στα Σπάτα σήμερα το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου - Τι μετέφερε (φωτό)