Η Ραφήνα τίμησε τον Βασ. Μπογιατζή στην παρουσίαση του βιβλίου του (φωτό)


Στην κατάμεστη αίθουσα της βιβλιοθήκης Ραφήνας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με πρωτοβουλία του ΔΟΠΑΠ, η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Μπογιατζή, «Απόστολος Μπογιατζής, Μακρονήσι  το βιβλίο που ήθελα ν’ αφήσω».


Για το βιβλίο μίλησαν οι Γιώργος Λ. Ευαγγελόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας και Διεθνών Σχέσεων, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αντώνης Κλάψης, επίκουρος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Άρτεμις Μπογιατζή, φιλόλογος, υπεύθυνη του «Οικοδιδασκαλείου Άρτεμις Ι. Μπογιατζή», Ηρακλής Ψάλτης, φιλόλογος, διευθυντής ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης», και ο επιμελητής του βιβλίου Βασίλης Α. Μπογιατζής, Δρ Ιστορίας, ΕΔΙΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Την παρουσίαση συντόνισε η Άννα Ραπτοπούλου – Παπαθανασίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Σάββας Αραπκιλής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Τσεμπέρης και Βασίλης Πιστικίδης, η πρ. πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας Χριστίνα Παναγιώτου και πλήθος κόσμου.

Μάλιστα οι κ.κ. Αραπκιλής, Τσεμπέρης προτίμησαν να καθίσουν όρθιοι για να παραχωρήσουν τη θέση τους στον κόσμο που είχε από νωρίς γεμίσει την αίθουσα. Η οποία ειρήσθω εν παρόδω αποδείχθηκε μικρή για μια τέτοια εκδήλωση.

Τον συγγραφέα προλόγισε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Λουκάτος ο οποίος αναφέρθηκε στον Βασίλη Μπογιατζή τον οποίο γνωρίζει από παλιά αφού ήταν συμμαθητές και με μεγάλη του χαρά μόλις έμαθε για το βιβλίο τον κάλεσε να το παρουσιάσει στη Ραφήνα.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι και γνωστοί του Βασίλη Μπογιατζή από την Ραφήνα, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους κι εκείνος με την σειρά του, τους αφιέρωσε το βιβλίο του.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ