Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τσαπανίδου: Αποκάλυψε πώς πέθανε ο άντρας της (video)

Η Πόπη Τσαπανίδου συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα»

Η κουβέντα ξεκίνησε με αναφορά στις κόρες της, από τις οποίες οι δύο ζουν πλέον μόνιμα στο Άμστερνταμ και εργάζονται εκεί.

«Νιώθω ανακούφιση και χαρά που βλέπω τις κόρες μου με όνειρα και στόχους, χωρίς φόβους. Νιώθω και μια ελευθερία προσωπική να κάνω κι εγώ ότι θέλω».

Ακόμη η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε ότι το να γίνει μητέρα σε ηλικία μόλις είκοσι ετών έγινε από επιλογή. Περιέγραψε στην παρουσιάστρια τη στιγμή που ο γιατρός της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα διδύμων, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε κλαίγοντας.

Η συζήτηση, όμως, πήγε και στον σύζυγό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όσο ήταν έγκυος κι εκείνη μόλις 23 ετών.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του.

Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω… το πρώτο χρονικό διάστημα ήταν να φύγω, να πάρω τα παιδιά. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πολύ δύσκολα, σε κατάσταση σοκ».

gossip-tv.gr