Η Σοφία Βόσσου ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ανησυχία προκάλεσαν τα χθεσινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έχει διασωληνωθεί στην εντατική του νοσοκομείου.

Λίγες ώρες μετά, η κατάσταση φαίνεται να βελτιώθηκε και ο παρουσιαστής αποσωληνώθηκε. Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του, πήγε πάρα πολύ καλά η επέμβαση.

Δείτε ακόμα:  Τέρας με αγγελικό πρόσωπο: Το «καλό παιδί» του χώρου που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη

Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα από την προηγούμενη κατάσταση κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες κτλ. και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά και ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του. Καθημερινά μιλάμε και καθημερινά και με τον Ανδρέα έχω μιλήσει και μιλάμε στο τηλέφωνο κτλ.» τόνισε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε ακόμα:  Φίλιππος Σοφιανός: «Ήταν μεγάλη συκοφαντία, έπεσαν μηνύσεις σύννεφο»

«Είναι συγκινητική η αγάπη του κόσμου και είναι ένας μεγάλος βαθμός προστασίας» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στο Happy Day.

tlife.gr