Η Σοφία Ζαχαράκη στη Νέα Μάκρη για τα 100 χρόνια για την Μικρασιατική Καταστροφή (φωτό)

Φιλανθρωπική εκδήλωση – Επετειακό Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή με τίτλο «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ», διοργάνωσαν οι εθελόντριες της Βιβλιοθήκης του ΕΣΝΜ Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα, την Τετάρτη 16-11-2022 στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Στη ζεστή αίθουσα της Βιβλιοθήκης του ΕΣΝΜ Νέας Μάκρης Δήμου Μαραθώνα, χθες βράδυ, η ομάδα των εθελοντριών της Βιβλιοθήκης και φίλοι, τίμησαν την επέτειο στα πλαίσια των εκδηλώσεων υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς ΚΕΔΜΑ.

Η εκδήλωση «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ» πραγματοποιήθηκε στηρίζοντας παράλληλα και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνα, συλλέγοντας τρόφιμα.

Μεταξύ των φίλων, είδαμε και την Υφυπουργό κα Σοφία Ζαχαράκη, να προσφέρει τρόφιμα και να καλωσορίζεται ζεστά και σαν φίλη.

Η κα Ζαχαράκη αφού περιηγήθηκε στη βιβλιοθήκη και συνομίλησε με όλες τις εθελόντριες, τις συνεχάρη για την αξιόλογη και ποιοτική δουλειά τους. (Μαρία Βούλγαρη ,Μαρία Φρέρη , Ένυ Δήμου , Βάνα Αποστόλογλου, Ευαγγελία Μπιρλιράκη)

Απολαύσαμε τα παραμύθια σε μία εξαιρετική αφήγηση των Ελεάνα Χατζάκη και Μαρία Καναβάκη, με μουσικές και τραγούδια.
Μία ζεστή βραδιά γεμάτη αναμνήσεις!!!

 

difernews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.