Η Τούνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του 35χρονου που κατηγορεί για revenge porn!

Τη δική της κίνηση έκανε νομικά η Ιωάννα Τούνη καταθέτοντας μήνυση εναντίον του άντρα που κατονόμασε ως υπεύθυνο για τη διακίνηση στο διαδίκτυο ενός βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά την Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Απόστολο Λύτρα, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε ότι μετά τις δύο μηνύσεις που έκανε ο 35χρονος στη γνωστή influencer ακολούθησε και η μήνυση εκείνης προς εκείνον.

Όπως επεσήμανε ο κύριος Ντούγκας, η Ιωάννα Τούνη είναι το θύμα στην όλη υπόθεση. Επίσης τόνισε ότι θα απευθυνθεί η πλευρά Τούνη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να ριχθεί φως στον τρόπο που το βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη διέρρευσε και διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ακόμα:  Νεκρός αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής. Είναι ο…

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι υποστήριξαν ότι ο άνθρωπος που άφησε το βίντεο αυτό να διαρρεύσει στο ίντερνετ ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Κάτι που διέψευσε αμέσως η Ιωάννα Τούνη, κατονομάζοντας τον άνθρωπο που όπως ισχυρίζεται είναι ο υπεύθυνος για αυτό.

Ο 35χρονος έσπευσε να αποποιηθεί κάθε ευθύνης από τη μεριά του, καταθέτοντας μήνυση εναντίον της γνωστής influencer για συκοφαντική δυσφήμιση. Κάτι που επανέλαβε όταν η Ιωάννα Τούνη για δεύτερη φορά τον κατονόμασε μέσω δικού της βίντεο.

Δείτε ακόμα:  Full in love ο Πάνος Καμμένος - Η ανάρτηση για την εορτάζουσα σύζυγό του (φωτό)

Πλέον η όλη υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και πώς θα καταλήξει όλο αυτό.

gossip-tv.gr