Η Τουρκάλα μοντέλο που ήταν παντρεμένη με Έλληνα ηθοποιό και θέλει να πάρει τα νησιά μας!

Την εισβολή στα ελληνικά νησιά ζητά με… βαρυσήμαντη δήλωση της γνωστό μοντέλο από την Τουρκία και πρώην σύζυγος Έλληνα ηθοποιού.

Τα βαριά χαρτιά της φαίνεται ότι ρίχνει η Τουρκία στο παιχνίδι των προκλήσεων και των παράλογων διεκδικήσεων της στο Αιγαίο. Μετά τον Ερντογάν, τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ ήρθε και η σειρά των πρώην μοντέλων να χαράξουν την πολιτική της Άγκυρας.

Τι κι αν την συνδέουν στενές σχέσεις με την Ελλάδα, το πρώην μοντέλο, Τουγτσέ Καζάζ, παντρεμένη παλαιότερα με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη υποστήριξε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και, αν χρειαστεί, οι Τούρκοι να μπουν στα ελληνικά νησιά. Ίσως επηρεασμένη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πρώην συζύγου της στην κωμωδία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» θέλησε να δώσει τη δική της «απάντηση» για τα ελληνικά νησιά:

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» υποστήριξε η Καζάζ και όπως ήταν φυσικό τα spocial media πήραν φωτιά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τον Γιώργο Σεϊταρίδη σε σκηνή από την ταινία

 

Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο

Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης και πρώην σύζυγος της Καζάζ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην ταινία του Νίκου Περάκη το 2006, η οποία 16 χρόνια αργότερα δεν αποδεικνύεται ακριβώς προφητική αλλά έχει αρκετές αναφορές σε αυτά που βιώνουμε σήμερα. Βέβαια όταν η ζωή αντιγράφει την τέχνη, στη συγκεκριμένη περίπτωση την κωμωδία, καταλήγει σε φάρσα. Ειδικά όταν γίνεται προσπάθεια παραχάραξης των συνόρων από ανθρώπους που δεν επίγνωση των όσων λένε δημόσια.

Όσον αφορά την υπόθεση της ταινίας, αυτή αναφέρονταν σε μια μικρή ομάδα φαντάρων από την Κω που πηγαίνει στη βραχονησίδα Πίττα για να αναλάβει υπηρεσία φύλαξης. Τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου 2003 η τουρκική θαλαμηγός «Ege guzeli» (Ομορφιά του Αιγαίου) επιχειρεί να αποβιβάσει στην Πίττα τρεις ναυαγούς παράνομους μετανάστες, δύο άνδρες και μια εξάχρονη, τους οποίους περιέσωσε πλέοντας σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Εκτός από τον Τούρκο καπετάνιο κι έναν ναύτη, στο σκάφος επιβαίνουν δυο υποψήφιες και μία τέως εστεμμένη καλλονή, ένας ρεπόρτερ και ένας καμεραμάν του Bodrum TV, του τοπικού τουρκικού καναλιού που διοργανώνει τα ετήσια καλλιστεία στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της χερσονήσου της Αλικαρνασσού.

Η εξαμελής φρουρά του φυλακίου καταλαμβάνει το σκάφος και αναμένοντας άνωθεν διαταγές υποχρεώνει το πλήρωμα να αποβιβαστεί και να φιλοξενηθεί στην νησίδα.

Η χάριν μιας φανταρίστικης φάρσας και λόγω άλλων δυσμενών συνθηκών παρακινδυνευμένη επικοινωνία με την μονάδα αφενός, η αυθεντικότητα χαρακτήρων των εθνοφυλάκων, τα εμφανή προσόντα των καλλονών, η φιλοπατρία των συνοδών τους και η απόγνωση των παράνομων μεταναστών αφετέρου, περιπλέκουν μια εγκάρδια και συγχρόνως εκρηκτική συνάντηση, η οποία κλιμακώνεται σε μια παρ’ ολίγον σύρραξη μεταξύ των όμορων κρατών.

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι μάλλον… τυχαία!

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.