Οι τραγικές στιγμές του Γιώργου Παπαδάκη! Ο θάνατος τον χτύπησε 2 φορές

Το διπλό χτύπημα της μοίρας! Αποτελεί τον πιο πολυσυζητημένο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόραση τον τελευταίο καιρό, μετά τον τσακωμό του με την Μπάγια Αντωνοπούλου και την αποχώρηση της τελευταίας από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να είναι πολύ αυστηρός με την δουλειά του, να έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια αλλά έχει περάσει πολύ δύσκολα στο παρελθόν! Χρόνια και χτυπήματα της μοίρας που θέλει να ξεχάσει!

Βάζει πάνω από όλους και όλα την οικογένειά του! Τον γυναίκα του και τον κούκλο γιο του, αφού είναι και οι δύο άνθρωποι που του έχουν μείνει στην ζωή και είναι τα πάντα για τον ίδιο! Μπορεί τα επαγγελματικά του τελευταία να έχουν… ζοριστεί όμως το ίδιο δεν ισχύει για τα προσωπικά του!

Ωστόσο, στο παρελθόν ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει περάσει δύσκολα! Πολύ δύσκολα! Σε μικρή ηλικία ο θάνατος του χτύπησε την πόρτα όταν και πέθανε ο μεγαλύτερος αδελφός του! Από τότε αποφάσισε να τον… αντικαταστήσει και να πάρει εκείνος στην πλάτη του την οικογένεια!

Όμως λίγα χρόνια αργότερα ο θάνατος του ξαναχτύπησε την πόρτα! Αυτή την φορά θα φύγει από την ζωή και η αγαπημένη του αδελφή, με αποτέλεσμα η γυναίκα και ο γιος του να είναι τα δύο πολύτιμα πρόσωπα που είναι δίπλα του και του συμπαραστέκονται στα δύσκολα!

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε επίσης