Η Βάνα Μπάρμπα επιμένει στην υπεράσπιση του Φιλιππίδη: Δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Βάνα Μπάρμπα με μια ανάρτηση την οποία έκανε το Σάββατο και υπερασπιζόταν τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία ενός βιασμού και δυο για απόπειρες βιασμού.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια..» έγραψε η γνωστή ηθοποιός προκαλώντας έναν πραγματικό χαμό από τις αρνητικές αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Σήμερα, η Βάνα Μπάρμπα επανήλθε με νέα σειρά αναρτήσεων μέσω των οποίων υπερασπίζεται τόσο τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και και τον Γιώργο Κιμούλη τονίζοντας ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν δεν συνάδουν με το ταλέντο τους.

Δείτε ακόμα:  Ο Φιλιππίδης κρύβεται, ο Χαϊκάλης εμφανίζεται! Το ΣΕΗ διέγραψε τον Πέτρο μετά τη βροχή καταγγελιών για βιασμούς και εκφοβισμό. Επιφυλάχθηκε για τον Παύλο

(Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις)

“Έχω έκφραση την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορη τόσο φωτισμενοι άνθρωποι από ταλέντο..να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφώνητε.μαζι μου..επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα,μου..σας ευχαριστω”

“Αγαπητοί φίλοι καλημερα..Με φως και αγάπη για όλους. Θέλω να σας πω ότι δεν διαβάζω τι μου γράφετε για να μπορώ να είμαι ελεύθερη.. από την διαδικασία να πω πράγματα που θα είναι αρεστα στους περισσότερος ..γίνεται υποσυνείδητα. Καμμια φορά. Καταρχάς υποστηρίζω ότι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι αναφέρομαι στους κ .Φιλιππίδη και κιμουλη…δεν είναι δυνατόν στην πλειονότητα να τελεσουν αδικήματα όπως βιασμός…που είναι. τόσο βάρη αδίκημα.. δεν συναδη με την φώτιση του μεγάλου ταλέντου τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι σαν άνθρωποι δεν έχουν κάνη και κατάχρηση εξουσίας.. και λάθοι”

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler: Ανατροπή στην αποχώρηση! Αυτός φεύγει την Κυριακή

“Επίσης όλες οι άποψης είναι σεβαστές.. αρκεί να είναι..ΛΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ”

newsbeast.gr