“Η ζωή είναι ωραία” του Νino Galeti χτύπησε sold out στο The Park! (φωτό)

Η “Ζωή είναι ωραία” τελικά. Αυτό απέδειξαν την Κυριακή το βράδυ όσοι ήταν παρόντες στο The Park στο πάρκο Καραμανλή και διασκέδασαν, τραγούδησαν, γλέντησαν με το μουσικοχορευτικό show που επιμελήθηκε με απαράμιλλο ζήλο και κέφι ο Nino Galeti.

Ήταν ένα διαφορετικό show από ότι έχουμε συνηθίσει που το παρουσίασε ο Nino Galeti με τίτλο  “Η Ζωή Είναι Ωραία” και συμμετείχαν οι Σταμάτης Χρήστου μαέστρος, Άννα Μαρία φωνή, Στέλλα Κουτσέλου κιθάρα φωνή και σε ρόλο έκπληξη ο Δημήτρης Καρασταμάτης πιάνο φωνή σε γαλλικές μελωδίες.

Όλοι οι συντελεστές τις παράστασης ήταν ερασιτέχνες εκτός από τον μαέστρο φυσικά, όμως είχαν την καλώς εννοούμενη τρέλα για να περνούν αυτοί καλά και όσοι τους άκουσαν. Αυτό έδινε την αίσθηση μιας αυθεντικής διάστασης που το κοινό επιβράβευσε τόσο με την παρουσία του όσο και με το χειροκρότημα του.

Δείτε ακόμα:  Ανοιχτά του Αγ. Πνεύματος η "Γωνιά του Τόρβα"

Ο Nino Galeti κατά κόσμο κ. Πέτρος Παπαδόπουλος ήταν καταιγιστικός στο stand up comedy και οι <παρλάτες> του με χιούμορ και σάτιρα είχαν αναφορές σε πολιτικά-δημοτικά αλλά και κοινωνικά θέματα. Στο μουσικό σκέλος του Show ο ίδιος και η Άννα Μαρία που έκανε και την πρώτη εμφάνισή της επί σκηνής αναδείχτηκαν σε αξιόλογους ερμηνευτές.

Όντως ήταν μια βραδιά γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις όπως η συμμετοχή καλλίφωνων πελατών που τραγούδησαν επί σκηνής αλλά και η κλήρωση δώρων που δεν είχαν ανακοινωθεί από πριν.

Δείτε ακόμα:  Όλα τα ματς του Euro στην γιγαντοοθόνη του Souvlaki Bistro!

T-shirts από την εταιρεία Artillery. Δωρεάν γεύματα στο Μελτέμι και τέλος ένα φανταχτερό ποδήλατο. Όλα προσφορά του THE PARK.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης η δημ. Σύμβουλος κυρία Βαλερί Βασιλικού και φυσικά πολύς κόσμος.

Ήταν μια αλλιώτικη και ασυνήθιστη βραδιά με ένα πραγματικό sold out που όμως ήταν εμφανής η προσπάθεια της διατήρησης των αποστάσεων όπως ορίζει ο νόμος. Ακόμα και οι όρθιοι ήταν προσεκτικοί.

Δείτε ακόμα:  Μπιζού σε μοναδικές τιμές στο “Παντοπωλείο Νίκος”

Σύμφωνα με τον Nino Galeti το επόμενο show που προγραμματίζετε μάλλον για τις 2 Αυγούστου θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό. Το πάρκο Καραμανλή τα τελευταία δύο χρόνια μετά τον εξωραϊσμό του θυμίζει παλιές καλές εποχές. Πλήθος κόσμου το επιλέγει για περίπατο την απογευματινή του βόλτα η την βραδινή του έξοδο.

Η λειτουργία του αναψυκτηρίου υπό τη συγκεκριμένη διεύθυνση που φέρει τον τίτλο “The Park” με ποικίλα εικαστικά και μουσικά δρώμενα συμβάλει σημαντικά σε αυτή την εξέλιξη.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ