Ηχητικό ντοκουμέντο του βιασμού της από τον τράπερ ισχυρίζεται ότι έχει η 16χρονη

Ο 27χρονος τράπερ συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης στον Λαγκαδά. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν γυρνώντας βιντεοκλίπ εν μέσω lockdown.

Στον 27χρονο από τη Θεσσαλονίκη του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και συγκεκριμένα μιας 16χρονης κοπέλας στον Λαγκαδά.

Την πίεζε να βρεθούν

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μίας 16χρονης κοπέλας, η οποία είχε καταθέσει στους αστυνομικούς πως το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου, συναντήθηκε με τον 27χρονο, με τον οποίο επικοινωνούσαν μέσω Instagram.

Εκείνος φαίνεται να την οδήγησε με το αυτοκίνητο του και παρά τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία του Δήμου Λαγκαδά. Εκεί, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

«Ξεπέρασα τα όρια»

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στις 10 Ιουνίου, στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο γνωστός τράπερ φέρεται να παραδέχθηκε, ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη, και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της 16χρονης, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

Εις βάρος του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και παράνομη κατακράτηση, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 27χρονος τράπερ κρίθηκε προφυλακριστέος.

Ηχογράφησε τον βιασμό της η 16χρονη

Το MEGA αποκάλυψε πως υπάρχει ηχρογράφηση από το κινητό της 16χρονης στην οποία καταγράφονται όλα όσα συνέβησαν. Το εν λόγω στοιχείο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, οι οποίες θα το επεξεργαστούν προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Η συνήγορος του γνωστού τράπερ που συνελήφθη, Ανθούλα Ανάσογλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την υπόθεση.
Η κ. Ανάσογλου αναφέρθηκε στον εντολέα της που κατηγορείται για βιασμό.

«Καλούμαι να υπερασπιστώ τον λόγο του εντολέα μου, ωστόσο δεν κλείνουμε τα μάτια στο αυτονόητο, ότι το «όχι είναι όχι». Παίζει ρόλο η κατηγορία κάθε φορά, η στοιχειοθέτησή της και ο τρόπος της δίκαιης δίκης του κατηγορούμενου. Ο τράπερ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι βιαστής, με την έννοια του ότι δεν ασκήθηκε βία, δεν υπήρξε απειλή, δεν τρομοκρατήθηκε κανείς, απλώς προέβη σε μία πράξη που είναι ξεκάθαρο χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας κι γι’ αυτόν τον λόγο ασκήθηκε η δίωξη, αλλά προφυλακίστηκε», ανέφερε αρχικά.

«Επειδή το αδίκημα του βιασμού είναι πολύ σοβαρό αδίκημα, καλούμαι να αποδείξω ότι αυτό το παλικάρι έδρασε χωρίς δεύτερη σκέψη, κακώς φυσικά, γι’ αυτό και ζήτησε και συγγνώμη, πρόκειται για μία παρόρμηση λαμβάνοντας υπόψιν το νεαρό της ηλικίας του», πρόσθεσε.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα, γνωρίζω την οικογένεια αυτού του παιδιού, το θεωρώ βαρύ το γεγονός ότι δόθηκαν τα στοιχεία του, ίσως έγινε επειδή πρόκειται για ανήλικη», κατέληξε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.