Ιδέες για οικονομική βάπτιση σε κτήματα δεξιώσεων

Όμορφες εκκλησίες για βάπτιση –δεξίωση τιμές catering βάπτισης προσφορές 2019- Ψάξαμε για τα καλύτερα πακέτα catering στην Αθήνα για ένα κέρασμα βάπτισης έξω από την εκκλησία.

Επίσης βρήκαμε οικονομικά κτήματα για βάπτιση με εκκλησία κοντά στην Αθήνα .Ερευνήσαμε τιμές για βάπτιση catering πακέτα βάπτισης στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Τα ωραιότερα γραφικά και ποιο όμορφα εκκλησάκια της Αττικής για γάμο βάπτιση –κτήματα βάπτισης με εκκλησία-ιδέες για μπουφέ έξω από την εκκλησία

Τα ποιο ωραία, ξωκλήσια για γάμο δίπλα στη θάλασσα κοντά στην Αθήνα ιδανικά για vintage γάμο και country βάπτιση-τιμές catering βάπτισης γάμου στην εκκλησία. Βρήκαμε οικονομικά πακέτα βάπτισης με finger food στην εκκλησία ενδεικτικές τιμές catering γάμου και βάπτισης.

Ιδέες για οικονομική βάπτιση σε κτήματα δεξιώσεων

 

Οικονομικό κτήμα για country Βάπτιση tennis club Ραφήνα από 18 ευρω

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΝΟΥ 

 

Vintage βάπτιση στο Δάσος των ευχών 20 ευρώ:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΝΟΥ 

 

Στις πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες για πρωινή βάπτιση είδαμε και το Play ground στο eco resort στην Ραφήνα με την cantina retro θα σας κοστίσει στα 14 ευρώ μαζί με το κτήμα & όλες τις παροχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΝΟΥ 

Στο Δάσος των ευχών βάπτιση με θέμα πίκ-νικ από 16 ευρώ με δώρο την διακόσμηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΝΟΥ 

Για ένα τραπέζι βάπτισης στο premier catering με 10 ευρω μπουφέ στην εκκλησία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΝΟΥ 

Εναλλακτικό κτήμα για μεσημεριανή καθιστή βάπτιση το κτήμα laforet με ιδανική σκιαση και κάλυψη σε περίπτωση βροχής από 25 ευρώ all inclusive και δώρο το καρότσι παγωτού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΝΟΥ 

Στα ποιο όμορφα εκκλησάκια για γάμο και βάπτιση συγκαταλέγονται:

1. Άγιος Νικόλαος, Ραφήνα

Πάνω ακριβώς από το λιμάνι της Ραφήνας, βρίσκεται το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου με υπέροχη θέα προς την Εύβοια και τον νότιο Ευβοϊκό κόλπο.

Παρεκκλήσι Αγίου Νικολάου Ραφήνας, Βασιλέως Γεωργίου 23, Τ.Κ.:19009,
Απ ότι γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια δεν τελούνται Γάμοι και Βαπτίσεις

2. Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Κολυμβητήριο

Στην ίδια περιοχή βρίσκεται ο πετρόκτιστος ναός του Ναός Τιμίου Σταυρού μέσα σε ένα καταπράσινο Δασος 70 στρεμμάτων βρίσκεται στα σύνορα Ραφήνας-Αρτέμιδας και γύρω στα 2 χλμ. από το κέντρο της Ραφήνας.

 

Διαβάστε επίσης