Ίδρυμα στη μνήμη του Τόλη ετοιμάζει η κόρη του! Η άτυπη «διαθήκη» του αείμνηστου ερμηνευτή στην Μαρία για τους νέους καλλιτέχνες

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου που “έσβησε” τη Δευτέρα 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και όλη την Ελλάδα.

Οι γυναίκες της ζωής του, η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου βιώνουν τη μεγαλύτερη θλίψη από την ξαφνική απώλεια του αείμνηστου ερμηνευτή, συζύγου και πατέρα για εκείνες.

Η «διαθήκη» και το Ίδρυμα

Ο τραγουδιστής είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, όπως μάλιστα και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική του θαυμάστρια και εκείνος την καμάρωνε. Η απώλειά του έχει στοιχίσει πολύ στην 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έτσι ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Δείτε ακόμα:  Η Νόρα Βαλσάμη μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγεία της & το σπίτι στη Ραφήνα! (βίντεο)

Ο Τόλης περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του, στην οποία – όπως μεταφέρει η εφημερίδα “On time” – είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική.

Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη,

patkiout.gr