Εικόνες μέσα από την ταβέρνα του μακελειού στην Βάρη! (φωτό)

To newsit.gr λίγα 24ωρα μετά από τις στυγερές εκτελέσεις συγκλόνισαν το πανελλήνιο σε ταβέρνα στα Βλάχικα της Βάρης, κάνει αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος και αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το παρελθόν της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι» ενώ παρουσιάζει και νέες πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις έξω από το μαγαζί.

Απόγευμα Κυριακής, θαμώνες και υπάλληλοι λίγα λεπτά μετά το μακελειό παρατηρούν σοκαρισμένοι στο τραπέζι με τον αριθμό «54» τους δυο άνδρες να κείτονται νεκροί. Ο Στέβαν Σταμάτοβιτς, γαζωμένος από αρκετές σφαίρες βρίσκεται νεκρός στο έδαφος, δίπλα από το τραπέζι. Ο Ίγκορ Ντέντοβιτς νεκρός, με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο μέτωπο, καθισμένος στην καρέκλα της φωτογραφίας. Τέσσερις ημέρες μετά, μια τρύπα στον πέτρινο τοίχο, δίπλα από την καρέκλα που κάθισε για τελευταία φορά ο Ίγκορ Ντέντοβιτς μαρτυρά το σημείο του άγριου φονικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες στο newsit.gr ένα από τα στιγμιότυπα εκείνων των λεπτών ήταν η αντίδραση του 9χρονου γιου του Ίγκορ Ντέντοβιτς. Το παιδί σε σοκ και βλέποντας τον πατέρα του νεκρό, θύμωσε τόσο πολύ που άρχισε να τριγυρίζει στην αιματοβαμμένη σάλα της ταβέρνας. Το μικρό παιδί δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και εξοργισμένο άρχισε να επιτίθεται στους αστυνομικούς ενώ πιστεύοντας ότι υπήρχε ακόμα ελπίδα τραβούσε το φορείο του ΕΚΑΒ φωνάζοντας στους τραυματιοφορείς να βιαστούν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, λίγα λεπτά πριν γίνει η φονική επίθεση, γνωστός επιχειρηματίας κάθεται μαζί με την παρέα του σε κοντινό τραπέζι, συνοδευόμενος από την προσωπική του ασφάλεια. Οι έμπειροι άνδρες της ασφάλειας του φαίνεται να αντιλαμβάνονται ύποπτες κινήσεις έξω από το μαγαζί και ξαφνικά και ενώ ακόμα δεν έχουν φέρει την παραγγελία τους φεύγουν άρον – άρον, από την ταβέρνα.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το newsit.gr, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί, είναι η διπλή δολοφονία να μην έγινε από αντίπαλη συμμορία, αλλά από τους κόλπους της ίδιας της Μαφιόζικη οργάνωσης, με κίνητρο την διαδοχή στην ηγεσία και τις διαφωνίες προς το πρόσωπο του Ντέντοβιτς. Μάλιστα μάρτυρας που ενισχύει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αναφέρει στο newsit.gr πως η συγκεκριμένη ταβέρνα ήταν για αρκετό καιρό το στέκι των δύο θυμάτων, ενώ παλαιότερα επισκεπτόντουσαν το μαγαζί οι δυο τους, παρέα με άλλους τέσσερις άνδρες.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής