Οικόπολις στη Ραφήνα: Πήραν μια καλή… γεύση από φιλοξενία! (φωτό)


Μια καλή… γεύση με ουζάκι και μεζέδες στο Πάρκο Αναψυχής της Ραφήνας πήραν τα στελέχη του Οικόπολις και οι καλεσμένοι, που βρέθηκαν το πρωί στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης για την Απονομή των φετινών βραβείων, τα οποία θα γίνουν σ αυτόν τον χώρο.

Πρώτα λοιπόν έγινε στο Πνευματικό Κέντρο η παρουσίαση της διοργάνωση της Τελετής Απονομής των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, η οποία θα φιλοξενηθεί το βράδυ της 1ης Ιουνίου στο Πάρκο Αναψυχής Ραφήνας και μετά ο Δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς παρουσίασε τον χώρο του Κολυμβητηρίου στους καλεσμένους του και τους κέρασε ουζάκι και εκλεκτούς μεζέδες.

Από το Δημαρχείο επιβιβάστηκαν σε ένα mini-bu, το οποίο μετέφερε τους καλεσμένους στο Πάρκο Αναψυχής. Εκεί κι αφού πρώτα είδαν τους χώρους όπου θα γίνει η εκδήλωση της Απονομής των φετινών βραβείων, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από το περιβάλλον, όσο και από την φιλοξενία. Οι άνθρωποι του Οικόπολις ενθουσιάστηκαν κι έφυγαν πλήρως ικανοποιημένοι από την επιλογή τους αυτή.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Πικέρμι: Ξεκίνησε ο εμβολιασμός κατ’ οίκον - Αναλυτικά η διαδικασία

Η κουβέντα κράτησε πολύ ώρα και οι περισσότεροι θέλησαν να μάθουν περισσότερα για το Πάρκο και την ιστορία του. Στο τέλος φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 1η Ιουνίου.

oikopolis_trapezi_kolumvitirio2