Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει με την περιγραφή όταν έσωσε γυναίκα από πνιγμό

Pop Up: Στην εκπομπή της αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη μάχη που έδωσε η ίδια για να σώσει μία γυναίκα από βέβαιο πνιγμό.

Η παρουσιάστρια με αφορμή την εξομολόγηση του Μάριου Ιορδάνου και της συζύγου του Σοφίας όταν εκείνος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε και η ίδια και που πραγματικά τη σόκαρε.

Όπως είπε η Ηλιάνα ήταν σε μία ταβέρνα ανήμερα της 25ης Μαρτίου που όλη η Ελλάδα τρώει ψάρι στη Νέα Υόρκη, στην Αστόρια. Η ταβέρνα ήταν γεμάτη με πάρα πολύ κόσμο και ξαφνικά η κοπέλα που καθόταν στο πίσω τραπέζι άρχισε να πνίγεται από κόκαλο. Εκείνη πνίγεται και η φίλοι της γελάει όμως ήταν από τον πανικό.

Δείτε ακόμα:  Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του

Η Ηλιάνα φώναξε τον σερβιτόρο για να βοηθήσει την κατάσταση μιας και έβλεπε πως όλο το υπόλοιπο μαγαζί αδιαφορούσε και τότε ενημερώθηκε ότι δεν γινόταν να τη βοηθήσει κανείς παρά μόνο να περιμένουν να έρθει το ασθενοφόρο.

Όπως αποκάλυψε η Ηλιάνα, ο σερβιτόρος της είπε ότι απαγορεύεται να ακουμπήσεις έναν άνθρωπο ο οποίος εκείνη την ώρα αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα γιατί σε περίπτωση που ο παθών ή η παθούσα χάσει τη ζωή του/της, η οικογένεια μπορεί να σε θεωρήσει υπεύθυνο για κάποιο λάθος χειρισμό σε μία τόσο επείγουσα κατάσταση.

Δείτε ακόμα:  Γρηγόρης Πετράκος: Δεν έχω κάνει το εμβόλιο και δεν πρόκειται να το κάνω - Και ο Γαλιλαίος μόνος του έλεγε ότι η γη γυρίζει

Όμως η Ηλιάνα δεν υπάκουσε, έτρεξε να βοηθήσει την κοπέλα που πνιγόταν. Όπως τόνισε όμως, επειδή είναι πολύ αδύνατη, δεν μπορούσε να τη βοηθήσει και έτσι τη βοήθησε μία φίλη που είχε μεγαλύτερη σωματική διάπλαση. Έτσι κατάφεραν να σώσουν την κοπέλα καθώς το κόκαλο έφυγε από το λαιμό και όλα πήγαν κατ’ ευχή.

gossip-tv.gr