«Είμαι γάιδαρος και παρκάρω σε θέσεις ΑΜΕΑ, γιατί έτσι γουστάρω!»


Το άναρχο παρκάρισμα, όχι μόνο στο κέντρο της Ραφήνας, αλλά και σε κάθε γειτονιά, είναι ένας καθημερινός βραχνάς ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που η κίνηση των αυτοκινήτων λόγω των ταξιδιωτών αυξάνεται ραγδαία.


Οχήματα παρκαρισμένα όπως και όπου βολεύει τον καθένα. Πάνω στα πεζοδρόμια, μπροστά από τους κάδους απορριμμάτων, ακόμα και σε εισόδους πρόσβασης, ενώ δεν υπάρχει δυστυχώς καμία μα καμία ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αφού τις περισσότερες φορές οι θέσεις για ΑΜΕΑ, που προσφάτως έχουν οριστεί από τον Δήμο στο κέντρο της Ραφήνας, είναι και αυτές κατειλημμένες.

Τα περιστατικά πλέον είναι πολλά και η κατάσταση αντί να διορθώνεται χειροτερεύει.

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών της Ραφήνας αλλά και των ταξιδιωτών, γνωστός συμπολίτης μας αποφάσισε να αναλάβει «δράση».

«Έχει ειδοποιηθεί πολλές φορές η αστυνομία, όχι μόνο από μένα αλλά και από άλλους συμπολίτες μας που είτε έχουν κινητικά προβλήματα είτε προσπαθούν και αυτή να εκλείψει αυτή η κακή συνήθεια, και έχουν κοπεί κλήσεις για παρκάρισμα σε θέσεις ΑΜΕΑ» μας είπε και συνέχισε « Τέλος η ανοχή και η υπομονή. Θα πρέπει όλοι όσοι δεν σέβονται να έχουν συνέπειες και γι αυτό αν την επόμενη φορά κάποιος που έχει παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ δει αυτό το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο του ας μην εκπλαγεί»

Το αυτοκόλλητο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να δημιουργήσει κάποια φθορά, αυτό όμως που απ ότι φαίνεται αφαιρείται δύσκολα είναι οι κακές συνήθειες.


Διαβάστε επίσης