Είναι επίσημο: Πότε και πού θα παντρευτεί η Δούκισσα Νομικού

Τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο τους νησί θα ανέβουν το καλοκαίρι η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το διάσημο ζευγάρι θα παντρευτεί στη Μύκονο έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η είδηση πως θα παντρευτούν είναι γνωστή εδώ και καιρό, μετά την πρόταση που δέχτηκε η Δούκισσα Νομικού από τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη στις Μαλδίβες. Το ζευγάρι που είναι εδώ και 3 χρόνια μαζί και συγκατοικεί αποφάσισε ο γάμος να γίνει το καλοκαίρι του 2017 στην Μύκονο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη κλείσει και η ημερομηνία του μυστηρίου, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 10 Ιουνίου, ενώ η Δούκισσα θα φορέσει νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη.

Την επιβεβαίωση της είδησης έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία γνωρίζει καλά τη Δούκισσα, αναφέροντας ότι μίλησε με τη μέλλουσα νύφη, η οποία είναι ιδιαίτερα αγχωμένη αλλά τρισευτυχισμένη.

Οι προετοιμασίες πάντως θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, με την Δούκισσα να κάνει πρόβα νυφικού. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει έχει σκεφτεί πως θέλει να είναι το νυφικό της, το οποίο και θα σχεδιάσει η καλή της φίλη και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

Πηγή: thetoc.gr