Είναι επίσημο! Τέλος τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και η Γ΄ Εθνική

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, όπου αποφασίστηκε και επίσημα η οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Οι αποφάσεις είχαν να κάνουν μόνο με την διακοπή, ενώ συζητήθηκαν και θέματα όπως ο προβιβασμός και ο υποβιβασμός των ομάδων. Οριστική πάντως απόφαση για το ποιες ομάδες θα αλλάξουν κατηγορία είτε από την κορυφή είτε από την ουρά θα ληφθούν στα μέσα Μαΐου, αφού στο κομμάτι αυτό υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα πρέπει να συζητηθούν και να διευθετηθούν.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Κάνει το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός για τα… αστέρια!

Την είδηση της οριστικής διακοπής επιβεβαίωσε με ανάρτηση του ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης, αφού γνωστοποίησε ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα βάζουν… λουκέτο για φέτος, ενώ αποκαλύπτει ότι οι κυπελλούχοι θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι παράγοντες τον τελευταίο ενάμιση μήνα εν μέσω Πανδημίας τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου γινόμασταν καθημερινά δέκτες των αγωνιών-προβληματισμων σας σχετικά με τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ..ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΕΓΚΥΡΑ είτε μέσω συνομιλιών είτε μέσω αναρτήσεων σας ενημερώσαμε γι αυτό που θα γινόταν και σήμερα απλά ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ επίσημα..

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Τι κάνεις, ρε… Μαν;

Τα πρωταθλήματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Στο άμεσο προσεχές διάστημα θα παρθούν αποφάσεις σχετικά με τα πρωταθλήματα της επόμενης χρονιάς με μοναδικό γνώμονα την ΙΣΟΝΟΜΙΑ και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ”

Υ.Γ1:Για την ανάδειξη του κυπελλούχου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των δύο φιναλίστ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ και ΜΑΡΚΟ σύμφωνα με τη δεσμευτική απόφαση της ΕΠΟ..