Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκινεί με την ανάρτησή της για το Μάτι – Δείτε τι έγραψε στα social media

Η 34χρονη θέλησε μέσω των social media να στείλει το δικό της μήνυμα για την φονική πυρκαγιά που στοίχησε τη ζωή σε 102 πολίτες.

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν την Παρασκευή (23/7) από την πυρκαγιά στο Μάτι. Από τη δεύτερη πιο φονική πυρκαγιά του 21ου αιώνα παγκοσμίως. Αυτή που προκάλεσε το θάνατο 102 συνανθρώπων μας.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να ξεχάσουν τις στιγμές εκείνες που στιγμάτισαν για πάντα τις ζωές τους. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η 34χρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, με αφορμή τη μαύρη επέτειο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναδημοσίευσε μια ανάρτηση από την ομάδα «act4mati», που προσπαθεί να βοηθήσει με τις δράσεις της τους πληγέντες.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Πατούλης: Στο μικροσκόπιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ξανά

«Η αλήθεια δεν θάβεται στο χώμα, δεν πνίγεται στη θάλασσα, ούτε εγκλωβίζεται σε συντρίμμια. Όσο και να προσπαθείς να την κρύψεις, εγώ θα τη φέρνω στην επιφάνεια. Όσα στοιχεία της και να αλλάξεις, εγώ θα είμαι εκεί να υπερασπίζομαι. Την έχω πάντα μαζί μου. Εκείνοι λείπουν, εγώ όμως είμαι εδώ γι΄ αυτούς, όπως θα ήταν και εκείνοι για μένα. Εγώ δεν θα ξεχάσω και θα κάνω τα πάντα για να μην ξεχάσεις ούτε εσύ. Δικαίωση. Μάτι, τρία χρόνια μετά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:  Γκάγκα: Το τέταρτο κύμα πανδημίας έχει ήδη ξεκινήσει – Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει νέο lockdown

Δείτε τα stories της παρακάτω:

newspost.gr